Hakuohjeet

Ebeliin otetaan uusia oppilaita keväisten oppilasvalintojen perusteella. Oppilasvalinnat pidetään Ahertajantie 6 B:ssä. Kaikkiin soittimiin ja lauluun vapautuu paikkoja!

Koronaviruksen vuoksi kevään 2020 oppilasvalintojen järjestelyistä ja aikatauluista tiedotetaan tarkemmin huhtikuun aikana.

HAKEMINEN EBELIIN:

Oppilasvalintoihin ilmoittaudutaan sähköisesti Eepos-palvelussa (linkki tulee tälle sivulle). 
Oppilasvalintoihin liittyvät tiedustelut Ebelin toimistosta p. 040-455 0025 arkisin klo 10-16.

SIVUAINEHAKIJAT:

EMOn ja Ebelin oppilaat voivat hakea pääaineen lisäksi sivusoitinta Ebelistä. Myös sivuainehakijat ilmoittautuvat Eepoksessa ”Hakeudu oppilaaksi”-valinnan kautta (linkki tulee tälle sivulle).

VALINTAKOE

Oppilasvalintaan kuuluu jokaisen hakijan n. 10 minuuttia kestävä henkilökohtainen aika, jossa kuunnellaan haettavan instrumentin soitto- tai laulunäyte ja tehdään lautakunnan antamia yleismusiikillisia tehtäviä.

  • esitä vapaavalintainen pop- tai jazzkappale, joka tuo parhaiten esiin tämänhetkisen osaamisesi. Saat tarvittaessa säestyksen paikan päällä, muista tällöin tuoda säestäjälle nuotit. Voit myös käyttää omaa säestäjää tai tuoda taustanauhan mukanasi.
  • muistathan virittää instrumenttisi etukäteen!
  • lautakunta teettää lisäksi yleismusiikillisia tehtäviä, kuten sävel- ja rytmitoistoja, prima vista -soittoa/laulua ja yhteismusisointia lautakunnan jäsenten kanssa.
  • hakija tuo oman instrumentin, tarvittavat laitteet löytyy Ebelistä: kitara- ja bassovahvistin, rumpusetti, piano ja äänentoisto.

Lisätietoa oppilasvalinnoista antaa Ebelin toimisto.

OPPILASVALINTOJEN TULOKSET

Sisäänpäässeiden nimet on nähtävissä nettisivuillamme.

MUISTATHAN:

Ebelissä ei pääsääntöisesti anneta alkuopetusta ja tästä syystä hakijoiden ohjeelliset ikärajat ovat n. 10-22 vuotta. Alkuopetusta akustisissa soittimissa antaa mm. Espoon musiikkiopisto EMO.

HUOM!

Oppilas voi olla oppilaana vain yhdessä valtion tukemassa musiikkioppilaitoksessa kerrallaan. Ottamalla Ebelin oppilaspaikan vastaan vakuutat samalla, että sinulla ei ole oppilaspaikkaa toisessa oppilaitoksessa.

Vieritä ylös