HAKUOHJEET


Ebeliin otetaan uusia oppilaita keväisten oppilasvalintojen perusteella. Oppilasvalinnat pidetään viikolla 21 (20.5.-23.5.) Ahertajantie 6 B:ssä. Kaikkiin soittimiin ja lauluun vapautuu paikkoja!

HAKEMINEN EBELIIN:

Oppilasvalintoihin ilmoittaudutaan sähköisesti Eepos-palvelussa 1.4.-9.5.2019 välisenä aikana. Palvelussa pääsee itse valitsemaan sopivimman kellonajan.
Oppilasvalintoihin liittyvät tiedustelut Ebelin toimistosta p. 040-455 0025 arkisin klo 10-16.

SIVUAINEHAKIJAT:

EMOn ja Ebelin oppilaat voivat hakea pääaineen lisäksi sivusoitinta Ebelistä. Myös sivuainehakijat ilmoittautuvat Eepoksessa 1.4.-9.5.2019 "Hakeudu oppilaaksi"-valinnan kautta. VALINTAKOE

Oppilasvalintaan kuuluu jokaisen hakijan n. 10 minuuttia kestävä henkilökohtainen aika, jossa kuunnellaan haettavan instrumentin soitto- tai laulunäyte ja tehdään lautakunnan antamia yleismusiikillisia tehtäviä.

- esitä vapaavalintainen pop- tai jazzkappale, joka tuo parhaiten esiin tämänhetkisen osaamisesi. Saat tarvittaessa säestyksen paikan päällä, muista tällöin tuoda säestäjälle nuotit. Voit myös tuoda oman säestäjän mukanasi.
- muistathan virittää instrumenttisi etukäteen!
- lautakunta teettää lisäksi yleismusiikillisia tehtäviä, kuten sävel- ja rytmitoistoja, prima vista -soittoa/laulua ja yhteismusisointia lautakunnan jäsenten kanssa.
- hakija tuo oman instrumentin, tarvittavat laitteet löytyy Ebelistä: kitara- ja bassovahvistin, rumpusetti, piano ja äänentoisto.

Lisätietoa oppilasvalinnoista antaa Ebelin toimisto.OPPILASVALINTOJEN TULOKSET

Sisäänpäässeiden nimet on nähtävissä nettisivuillamme 5.6. 

Ebelin oppilasvalintatulokset 2019

 

HUOM! Oppilas voi olla oppilaana vain yhdessä valtion tukemassa musiikkioppilaitoksessa kerrallaan. Ottamalla Ebelin oppilaspaikan vastaan vakuutat samalla, että sinulla ei ole oppilaspaikkaa toisessa oppilaitoksessa.MUISTATHAN:

Ebelissä ei anneta alkuopetusta ja tästä syystä hakijoiden ohjeelliset ikärajat ovat n. 10-22 vuotta. Alkuopetusta akustisissa soittimissa antaa mm. Espoon musiikkiopisto EMO (ks. EMOn hakuohjeet).

 


 

NYT!

 

Jazz For Kids -konsertti
Espoon kulttuurikeskuksen Flyygeliaulassa la 7.12. klo 11.
Vesa Anttila kitara & Heikki Sandrén rummut! Vapaa pääsy, tervetuloa!


Ebelin Hulvattomat Joulujazzit!
Ti 10.12. klo 19.00 Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa.
Esiintymässä Ebelin bändejä, solisteja, lauluyhtyeitä sekä Ebelin kuoro! Vapaa pääsy, tervetuloa!April Jazz Clubilla
pe 13.12. klo 19 The Bop Sh´Bops ja klo 20 XMas Special: KP’s Soul/Funk Unit feat. Emilia Sisco!Tästä voit lukea Ebelin syystiedotteen